IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Като две капки вода – Жан-Клод ван Дам и майка му

18 февруари 2022 17 50

Актьорът я показа заради специален повод

БГНЕС

БГНЕС

Коя е жената с побелели коси, която Жан-Клод ван Дам е извел на вечеря? Това се питат последователи на актьора в Instagram, след като той сподели любопитен кадър. На него той прегръща непознатата, на която дори подарил рози.

С уточнението към снимката холивудската звезда веднага разсейва съмненията – той е с майка си, на която прилича адски много.

„Днес е рожденият ден на най-невероятната жена на Земята“, пише той, показвайки жената, която му е дала живот преди цели 61 години.

Ван дам не посочва точната възраст на майка си, но според справка в интернет, Елиана ван Варенберг е навършила 88 на 16 февруари. И подобно на сина си, приема остаряването с усмивка.

„Обичам те, мамо. И ти желая дълъг живот и здраве, супер момиче“, обръща се още той към нея.

Жан-Клод приканва своите приятели да се присъединят към пожеланията му и същевременно получава похвали за това, че ѝ дал най-хубавия подарък – малко отделено време, в което да се видят.

В началото на февруари звездата се похвали, че е бил на гости на своите родители, при които е отседнал за няколко прекрасни дни. Тогава той сподели, че е благословен да ги има до себе си.

Преди години именно майката на актьора поддържаше профилите му в социалните мрежи. Той неведнъж е споделял за връзката си с нея, която е от разстояние.

Докато Ван Дам живее в САЩ, родителите му са в Белгия, което прави срещите им по-редки, но пък запомнящи се.

Автор - снимка
Автор на статията:
Ваня Гъркова

КоментариКоментари

Zlata Demireva ( преди 2 години )